tisdag 21 april 2009

New York, here I come!

Nu börjar nedräkningen på allvar! På torsdag bär det av till USA, New York...... Här hemma packas det, tvättas, stryks, städas och dona det... Får hoppas att det är i någorlunda samma skick när jag anländer igen. :)
Nu har pyntandet i "singellandet" börjat.... Fick en gammal dörr av min pappa, har inte bestämt mig vilken färg den ska målas i ännu eller om det helt enkelt ska fortsätta vara ockragul...
För ett par år sedan byggde sambon detta lilla växthus av gamla fönster, jag har nu övertalat honom att det också skulle få bo i landet. Efter konkande och mycket målande (det var falurödfärgat innan) är det nu på plats... Det är inte riktigt färdigt ännu, det måste bytas en del rutor och skrapas..... Sedan är frågan vad jag ska odla. Tanken är att det mest ska vara till prydnad, men någon liten tomatplanta kanske ska drivas upp i väntan på det riktiga växthuset.
Nu börjar tulpanerna blomma, det ska bli spännande att se hur långt våren har kommit när vi kommer hem från resan. /E.

6 kommentarer:

Hulda sa...

Den gamle døren du har fått var virkelig fin. Jeg har en gammel, slitt dør i hagen. Jeg har festet en krok på døra, der har jeg hengt en krukke med stemorsblomster. :)

Carina sa...

Hej

Vilken fin dörr.
Drivhuset verkar kanon.
Kram

Lilla hjärtat sa...

Å vad fin dörr och växthuset var verkligen fint....
Kram A-K

Fröken Tindra sa...

Jättefin dörr du fått! Och växthuset är ju jättefint det också. Det blir säkert passande för en tomatplanta eller två! ;0)
Ha nu en underbar resa!! Och som sagt, rapportera gärna!! Jag åker dit i mitten av maj.
Kram!!

idakettil sa...

Vilket fin växthus och dörren :D jag länkar dig om det går bra :) hade bra kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken fin dörr!

Kram Annica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...