måndag 10 augusti 2009

Ett år till...

Idag är det mulet här, men efter några dagars högsommarvärme känns det ok.
Nu är kräftfisket igång för fullt... Igår kväll var vi och en annan familj vid badstranden. Papporna och barnen rodde ut och vittjade kräftburarna medan mammorna satt på bryggan i kvällssolen. Vad härligt det är med sommarkvällar! Kräftfångsten blev inte stor till pappornas besvikelse, barnen var dock lika glada vid tillbakakomsten för nu skulle det badas!
I helgen har vi firat mig, det är dock några dagar kvar tills den "stora" bemärkelsedagen... Vi har bestämt till min förtjusning att vi ska sluta fira de vuxna i familjen som har barn. För vad är det att fira att ett år till har lagts till högen av de andra? Så vi firar barnen istället som ser fram emot att fylla år.
Visserligen är det ju lite skoj att få presenter...tsss... (fast det köper jag till mig själv titt som tätt i alla fall utan bemärkelsedag ;)..)
Bland mycket fint fick jag denna tallrikshyllan av mamma och pappa. Tänka sig en sådan har jag hållt i många gånger och vänt och vridit på men aldrig köpt, och nu är den min!
Sambon min tycker att vi äger så fasligt mycket tallrikar (vad har han fått det ifrån, tros?!?).... men nu kan ju skåpen avlastas lite så nya kan få plats.. ;)
Systern min hade pysslat lite, så av henne fick jag bland annat inslagna tvålar, så fint så...
Nu ska jag och barnen ge oss iväg till lekplatsen så de får busa av sig lite de små "gulliganerna"
/E.

12 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Takk for hyggelig kommentar, du har også en herlig blogg som jeg følger.
Nydelige bilder av små vakre stilleben.
God uke til deg!!
Klem...Ellen

S o F sa...

Superfin tallrikshylla! Pryder sin plats var den är står.

Ha det gott!

Viola sa...

Är det så att det är du som fyllt år...grattis då i efterskott...finfin tallrikshållare och rara tvålar du fått...måste välan vara presenter eller...:)..ha en bra tisdag, kramen

Mamma Millan sa...

så fint!!!

japp...ett heeeelt år kvar...puuust!!!

kram Millemamsen♥

Pysselpalatset sa...

Så vacker som en dag din tallriks hylla.... vilka läckra arrangemang du kan göra med den... kram Jeanette

Anki sa...

Såå snygg tallrikshylla! Vill ha!!
Visst är det kul med presenter, men som du säger...man köper ju ändå det man vill ha ibland!
Grattis i förskott vännen!

Kramis Anki

envilsenloppa sa...

Ja tänk om man bara kunde få presenterna och slippa åren som läggs på ;-)
Vilka fina presenter du fått , tallriksstället är superfint !
Hoppas kräftorna smakar nu !
Kram!

Elin sa...

Vilka underbara presenter du fått... Tallrikshyllan är ju bara så fin och passar så fint in på skänken din...

Ha en underbar dag...
Många kramar
Elin

Vitt är vackert sa...

Grattis!!!!! Lite för sent, fast du skrev att det var några dar kvar, så kanske att jag prickar rätt ändå? ;) Vilka fina presenter du själv fått då!!! Sån tallrikshyla vill jag mä ha!
Jag gjorde som du för att få en del av mina presenter, fyllde år, men en del har jag faktiskt fått ändå, har väl varit ovanligt snäll i sommar, så de ville väl belöna mig för det kanske?.;)..
Ha det bra! Kram Ellinor

Anonym sa...

Åhhå då är jag nästan först med att gratta dig på den rätta dagen:) och jag hoppas verkligen att du får en lika trevlig dag som jag har haft.
Tallrikshyllan gillar jag skarpt!

Kram Pernilla

Åsa´s Blåbär och Mjölk sa...

Hej där!
Jag kom hit till dig via ett annant födelsedagsbarn. Pernilla med bloggen Huset mitt i byn. Jag misstänkte att du fyller år..NU!
-GRATTIS på dig! :)
Visst, det barnen som fyller år. Inte sant. Gud så skönt det skulle vara om min släkt kunde göra som er. Fira de små! Dom uppskatter det verkligen! Men visst är det roligt med någon överraskning i alla fall! Hihi. Som en god middag eller frukost på sängen. Din tallrikshylla var ju jättefin! Och vilken snäll o duktig syster du har som gjort så fina paket till tvålarna.
Vet du...att här inne kan jag stanna länge. Du har väldigt mycket att titta på och läsa om. Så duktig du är på att pyssla! Vilken kreativitet du har. Och jag får massor av inspiration av dig.
Super kul!
Hit kommer jag jättegärna igen, om jag får? Kanske jag kan få länka din sida också?
Stor grattis KRAM / Åsa med bloggen Blåbär & Mjölk.

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...