tisdag 9 mars 2010

Damm finnes..

Godmorgon! Dagens bilder kommer från sovrummet.... än har jag inte börjat fejja där inne...
Nej, sovrummet får vänta lite till på sin make over för det är stiltje i hobbyrummet.... Jag har rensat ut det mesta.... en tung otymplig hylla finns dock kvar som ska ut.... men efter allt rensande och slängande så gick liksom energin ur mig.... Jag hoppas att den återkommer i takt med ljuset...
Det färdiga resultatet finns i mitt huvud men nu har jag antagligen stött på ett litet bekymmer... Eftersom hobbyrummet även ska fungera som gästrum hade jag tänk mig en järnsäng/dagbädd från Ikea, men nu verkar det som om den har utgått... min vanliga otur... I butiken finns den bara i ljusblått men jag hade ju så klart tänkt mig en vit en... suck.... Nu blir det väl till att leta på Blocket och det kan ju ta sin lilla tid... Råkar någon i min närhet ha Ikeas "Tromsnes" stående hemma till ingen nytta är jag intresserad....
Visst är det härligt att dagarna blir både ljusare och längre..... Men jisses, vad här behöver städas! Allt och lite till syns som varit gömt i vinterns mörker... Jag hade behövt grovstäda överallt men av någon anledning tycks jag bara hinna skrapa lite på ytan hela tiden... Jag vill gärna ha det fint runt omkring mig, men det där med städning är inte riktigt mitt största intresse, speciellt inte dammtorkning och med tanke på alla mina pryttlar är det ingen bra ekvation.... Men om jag skulle städa hela tiden, hur sjutton skulle jag då hinna göra det jag tycker är roligare?! Som att pyssla.... springa på loppisar och fika... ?? Det är vad jag kommer att ägna dagen åt idag, dammet finns med all säkerhet kvar i morgon också... :)
Må så gott!/E.

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Den där "vardagliga" städning är ingen höjdare. Hur mycket vi än längtar efter solen så är den ju ganska avslöjande oxå.
Roligare är det när man har stora projekt på gång eller när man ska pynta med nyinköpta fynd.
Jag är säker på att dammtussarna har det bäst i sällskap av sina vänner;-)
Kram,
Regina

Anonym sa...

åh, dom husen var ju för fina!! var har du hittat dom?!

Hälsar Katrin

Ewas Lilla Boning sa...

Hejsan
ja hua för dessa dammtussar ,spelar ingen roll hur man än städar så är dom framme inom kort igen ;) Jättefin blogg du har .Verkligen skoj att ha egen butik .det är min dröm sen länge .men man är väl för feg av sig .
Ha de gott

Elinore sa...

Ja du dammtussar har vi nog lite till mans. Jag brukar skylla på att jag städar så mycket borta (har alltid jobbat åtminstone delvis inom städ/vaktmästeri)så då vill/orkar jag inte städa så mycket hemma. Även om det skulle behövas.
Apropå järnsäng, du har inte kollat Augustssons möbler i Ryd? Dom har järnsäng/dagbädd, eller kan nog ta hem om det är så. Dyrare klart än IKEA, men dom har haft både svart och vit. Väldigt snarlik IKEAS iallafall.
Annars, Lycka till med letandet.
/ Elinore

lisbeth sa...

jag känner igen där där med damm..när vårsolen tittar in så är den inte nådig..men jag prioriterar nog hellre en loppis- tur än städning, samt att greja och renovera gamla objekt, sen kan man städa..förhoppningsvis..
tack för att jag fick titta in
hälsningar Lisbeth

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...