onsdag 7 juli 2010

Tiden är knapp...

Vi har fullt upp en tid framöver med födelsedagsfiranden... Båda pojkarna fyller år med 9 dagars mellanrum... Så "vuxenkalasen" och barnkalasen kommer att avlösa varandra framöver.... Inte nog med allt vad kalas innebär har jag doppat penseln i vitfärgen igen.... Denna gången är det lilltjejens blivande rum som fått sig en omgång..... Visst borde jag valt ett annat tillfälle, men det är nog lite min grej att dra igång ännu mer när jag redan har mycket....
Det är ju annars nu man borde njuta av allt vad trädgården har att erbjuda... Det är så spännande att se när allt växer och blommar... speciellt det vi själva drivit upp..
Som denna Pionvallmo "Black peony"
Mitt upp i alla kalas så har Emakeriet öppet...
Nu på söndag är det dags igen mellan kl 10-14 håller jag öppet....
Kanske ses vi?
Oj, vad det växer i växthuset... Nu skördar vi gurkor och tomater för fullt....
Livet är härligt!
/E.

7 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Så länge man tycker att livet är härligt så går det bra att ligga i..Kalas är ju alltid kul. Vilken fantastisk vallmo du visar, kan tänka mig att man drunknar när man tittar djupt i den..vallmon alltså..ler.
Ha en fin dag!
Kram Pia

Kristina G. Nilsson sa...

Åh! Javisst är det underbart med allt som växer upp! Vi skördar gurkor, jordgubbar och smultron... tomaterna satte vi som sagt igång med lite sent...men de är på gång! :)

Vi kommer förresten på lördag. Tack för inbjudan!
Evy-Lous sista dag på dagis idag... sen ska hon ju börja på ett nytt i Växjö... föräldrakooperativ...blir spännande! Lite sorgligt är det dock, och det var svårt att få med henne till dagis idag...hon var ledsen... ville inte att det skulle vara sista dagen...stackaren!!! Det är ju så att det gör alldeles ont i bröstet och vi börjar undra om vi gör fel som flyttar. Samtidigt är det ju bättre att göra det nu än när hon har börjat skolan...och vi intalar oss att det kommer bli bra sen...att hon kommer trivas på sitt nya (de gånger vi besökt hittills har hon iaf börjat leka med de andra barnen direkt och varit jätteglad..inte velat gå därifrån).

Men visst... det känns lite svårt att dra henne ifrån något hon trivs med. ÄVEN om vi vet att det nya är bra det också.

Ses på lördag!

Kram kram
.kristina.

Mom´s kitchen sa...

Fina blommor och fint växthus!

Kul med kalaset!

kram/Olg@

Blommiga Karin sa...

Vilka fina pioner. Härligt med egen skörd. Ha det så mysigt på kalaset!//Karin

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ibland blir det fullt upp.
Härligt med ett växthus att skörda ifrån.
Kram Anette

Pysselpalatset sa...

hej, och ett jätte tack fär min vinst.. och vilket fint kuvert du gjort.. sånt älskar jag... kram Jeanette

vita drömmar och svarta tassar sa...

Så kul när dom är små och fyller kalas kul...njut medans tid är..snart ska jag visa min fina vallmo..som jag nog skulle haft fler av..thihi nästa år för dom var verkligen fina...
Va rädd om dig i rusningen...glöm inte andas..
Ha en skön sommar
kram wivi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...