måndag 1 februari 2010

Vinnaren är....

Jag har dragit en vinnare i min utlottning.... Tack alla som ville delta och vad roligt att många "nya" har hittat till min blogg....
Vinnaren är....... Jeanette med den fina bloggen Pysselpalatset!!! Ett stort grattis! Skicka MIG din adress så kommer vinsten på posten!
Tänk att vi nu går in i februari.. Härligt, nu känns inte vintern riktigt lika lång!
I helgen blev det Lions loppis igen.... Hela förra veckan gick jag och funderade över ett par ting jag såg sist jag var där... och vilken lycka att de fanns kvar!
En av sakerna var detta charmiga hemmasnickrade dockskåp... Jag har haft för avsikt att tillverka ett eget till barnen men nu fanns det någon som gjort grovarbetet åt mig och det gillas eftersom jag ändå tycker det är roligast med dekorerandet och inredandet.. :)
Missa inte de charmiga spegeldörrarna!
Söndagen vigdes åt renoverande av dockskåpet, jag har tapetserat om i fyra av fem rum... Tyvärr var jag för ivrig och startade innan jag tagit någon förebild... Än finns det en del kvar att göra, huset ska målas om... Vitt så klart med svart tak.... och så behövs det möbler...
Medan jag renoverade hjälpte pojkarna till på sitt sätt... de valde tapeter.... och fyllde hela dockskåpet med djur som blev jagade från rum till rum av en galen krokodil... Deras lek skiljde sig en aning från hur jag lekte med mitt dockskåp som liten... :)
Mitt nästa fynd var denna sekretär... klaffen saknas men det gör inget för efter att den fått sig en omgång vitfärg kommer den hamna i mitt och P:s sovrum och ska fungera som byrå.
En del pysslande har det hunnits med i helgen också... Ett litet smyckesskrin köpt på loppis har fått en ny skepnad...
Lyckan är dessutom stor för i fredags hämtades ett paket ut från Panduro.... Jippi! Rena julafton!!
Nu hoppas vi på plusgrader snart så att ledningen som frusit för oss i tvättstugan kan tina upp... Denna kyla..... usch...
/E.

3 kommentarer:

Ida sa...

Vilka fynd! jag är också på jakt efter ett dockskåp alt snickra ett eget, men det roliga är ju att få inreda det! Nyfiken, hur mkt fick du ge? jag såg ett på erikshjälpen nyligen och de ville ha 650 kr, lite dyrt tyckte jag.

Kram Ida

Ljuva Drömmar sa...

Grattis till vinnaren! Synd att det inte var jag...en annan gång kanske.

Viket gulligt dockskåp du hittat, tänk att det bor en krokodil i det, kan inte va vanligt...
När jag var liten byggde min pappa ett till mig som nu står på deras vind. Ska nog ta mig upp och kolla hur det ser ut numera.

Kika in till mig om du vill ha chansen att vinna en härlig sjal.

Ha en skön dag, kram Maria!

Hvita Hjärtat sa...

Fina fynd du har gjort! Jag ser framemot att få se hur dockskåpet börjar se ut när det är klart!

Kram,
Jennie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...