torsdag 14 oktober 2010

Feber

Hej på er!
Jag har drabbats av handarbetsfeber.... Det virkas och stickas om vart annat...
Ett par inneskor med spetskant har det blivit... Och... för första gången i mitt liv har jag fått till något som man i alla fall kan kalla häl på ett par raggsockar... Många gånger har jag försökt mig på att sticka raggisar men alltid gett upp... Jag har så svårt för att hålla reda på alla strumpstickor och när det närmar sig hälen är det tvärstopp.. Men skam den som ger sig!... Igår köpte jag garn... Nu bara ska det gå! Efter att ha hittat en blogg på nätet (bloggvärlden är fantastisk!) med en noggrann beskrivning och bilder till har jag lyckats knåpa ihop en häl! Jippie!
Jag bjuder på bilder när båda är klara.... Så får jag lite press på mig... :) Så länge kan jag bjuda er på en av höstbilderna som vi tog på barnen i helgen som gick... Vill du se fler, kika in hos herr P. Titta under etiketten "diverse".
Må så gott!/E.

3 kommentarer:

Svarta tassar i vit soffa sa...

Hej!
Oj vad fina inneskor!! Ser varma och mysiga ut.
Skulle sitta fint med ett par sådana här idag. Det blåser storm ute!!!
Ha det så bra!
Kram
Jenny

elsamarianne sa...

Så fina tofflor du virkat. Visst är det roligt när handarbetsfebern drabbar. Var inne på vår stads lilla garnbod som fått ny ägare. En massa nya, roliga garner och idéeer. Får se om jag går på handarbetskafé framöver.
ha en skön torsdag
kram elsamarianne

Vårt liv i norr sa...

Oj vad söta små tofflor :)

/helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...