måndag 7 maj 2012

Återbruk

Vilken härlig trädgårdshelg vi fick med vackert väder! Jag lovade ju er att visa vårt senaste lilla projekt som gick under temat återbruk.. Nu är det inte riktigt färdigt, tänk er lite stenar, lite grönska runt vattenblänket.. Kan ni se vad det är.. eller var? Äntligen har vi fått lite nytta av den stora parabolen som funnits här sedan förra ägaren... Vi vuxna slipper reta oss på den och barnen har fått en rolig lekplats.. :) Mycket av helgens timmar har lagts på omskolning av småplantor... Ett tidskrävande men kärt jobb..

Hoppas ni haft en go helg!
/E.


4 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Smart att använda den gamla parabolen. Härligt väder här med och en massa omskolningar. Kram Pia

creando sa...

Smartaste sättet att använda en parabol, tänker jag :)

Kramar Kicki

EM (elsamarianne) sa...

Återbruk, det gillar vi verkligen. Smart att använda den.
Vad du är ordentlig med dina fina, små stickor i plantorna. Inte som jag då, som slänger ut frön och rensar bort dom sen...hihi.
kram elsamarianne

Norr om Köpenhamn sa...

Hej sötis!!
Man ska vara glad om man hinner med sig själv just nu ;o) Trädgården tar mycket tid, men guuuuud så härligt det är. Jag kan hoppa i trädgårdsjeansen på morgonkvisten, gå ut....sen glömmer jag tid o rum!
Himmel så mycket du har sått. Då är det skönt att ha ett växthus och ert är ju heeeelt underbart! Får man lov att bli liiiite avis på det? Hihi :o)
Jag har fått ner squash, sallad, spenat, rädisor, sockerärtor och ringblommor i jorden och kikar varje dag om det kommer upp. Så himla mysigt med egenskördat!

Parabolåtervinning är läckert. Det gjorde min mormor också när hon hade kolonistuga. Ska bli kul att se helheten sen.
Må gott i trädgården o glöm inte att njuta också ;O)
Kramis på dig
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...