Det känns alltid extra roligt att äta det man själv odlat... Man känner sig så stolt och nöjd... Och ingen besprutning eller tillsatser... bara gott!
Vi fortsätter att utnyttja varje timme vi kan i trädgården, det finns massor att göra... Och för att vi inte ska vara sysslolösa sätter vi igång med lite nya projekt pö om pö.. Det senaste blev ett på temat återbruk... vad visar jag när det är riktigt färdigt...
Må väl!/E.
6 kommentarer:
Vad gott! Vi har oxå sparris, andra året och de sticker upp så fint. Får ju inte skörda ännu tyvärr. Kram Pia
Vad jag blir imponerad! Egen sparris!
Oj oj det skulle jag vilja ha. Men jag och trädgård, det går liksom inte ihop, så jag får inhandla på affär om jag ska kunna njuta.
kram elsamarianne
Åh... sparris som är så gott :) Grattis till skörden!
Roligt att du tittade in så jag hittade dig :) Trevlig blogg du har och en massa fint att vila ögonen på.
Ha en fortsatt skön helg :)
Men wow! Vad gott, jag älskar sparris!
Kul att få odla sina egna grönsaker.
Kram Anna
Sååå himla gott med sparris och från egen skörd sen och redan i början av maj, blir allt lite sugen på dessa gröna läckerheter.
Ha de gott, kram Ing-Britt
Häftigt! Jag har också tänkt på sparris i trädgårdslandet och när jag ser dina primörer blir jag ännu mer sugen. Smörstekt sparris med flingsalt. Kan ju bara drömma om hur gott det smakar när det är från egen härd :)
/Cecilia
Skicka en kommentar