lördag 16 juni 2012

Syjäkeln!

Jag tror jag har drabbats av "syjäkeln"... om den nu finns?
Jag syr och syr och syr och tycker att det är vansinnigt kul!


Igår blev det ett gäng solhattar, så nu får den där solen och värmen vara så goda och komma fram...Idag blev det en skara "påsnecessärer" modell större..
Undra vad det blir i morgon?
4 kommentarer:

EM sa...

Det blir minsann inga fingertuttar hos dig. Efter en termin på högstadet var det ungefär vad jag åstadkommit, till lärarens förtvivlan. Började med en kjol, slutade med fingertutt... Som vuxen har jag börjat tycka att det är ok att sy, bara maskinen samarbetar. Men inte nån sydjävul här inte.
kram elsamarianne

Villa Ryttarängen sa...

Vad du är duktig! Jag har en symaskin men inte blir det något sytt där inte... Tack för inspirationen, mer av den varan tack! Kram Pia

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Så härligt med en icke sinande inspirationsdepå - jag är så avundsjuk! =) Superfina väskor du sytt.

Kram ♥

Norr om Köpenhamn sa...

Kan du inte skicka hit den där syjäkeln till mig? :))) Fast då behöver jag också några extra timmar på dygnet. Kan du ordna det med så är du söt!!!
Jättefina saker du har sytt....du är duktig du :)
Jag ligger väl heller inte på latsidan. Här målas det möbler för fullt till butiken och pysslas med saker som ska säljas. Väldigt skoj det med!

Hoppas helgen har varit skön hos er! Här har det regnat o varit solsken om vartannat. Men imorgon hoppas jag på sol hela dagen lång. Då ska mitt franska kastanjestaket på plats runt trädgårdslandet :)

Må gottigt och ha en skön start på veckan!
Kram
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...