onsdag 9 december 2009

Granarna står så gröna...

Nu julas det för fullt hemma hos mig.... å vad det är mysigt med jul!
I mitt zinkfat har jag pyntat med strutar, fejkade småpaket och en gran så klart.. Det blir julstämning direkt så fort granarna får flytta in...
Till de små paketen använde jag tablettaskar, tomma förstås... En del som inte barnen hunnit äta upp fick den största godisgrisen i familjen hjälpa till att tömma... :)
Jag fick så många fina blommor i samband med min butiksöppning... Två utav amaryllisen lindade jag sidenband runt och hängde i matrummet.
I morgon ska det bakas pepparkakshus... I vanliga fall brukar jag köpa ett färdigt kitt men i morgon kommer Z hit och då ska det bakas ett från grunden... Pojkarna har fått välja fritt hur pepparkakshuset ska se ut och ritat mallar.... inte helt oväntat kommer det att bli en riddarborg med torn och kanoner... Vi får se om vi lyckas uppfylla önskningarna..
Nu gäller det bara att hitta ett säkert ställe att förvara borgen på... Ni som har följt min blogg ett tag vet att vi har en matglad hund som två år i rad har käkat upp huset, varav ena året åt han upp två!!
Ha det så gott! /E.

5 kommentarer:

LOTTA sa...

Hej! Visst blir det genast en härligt julig känsla med gran. Fin blogg du har. Lycka till med Pepparkakshuset, låter spännande....
Kram lottashome.blogspot.com

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så mysigt du gjort!!

Kramelikram ♥

marita blücher sa...

Hej Evelina,
Tusen tack för din rara hälsning. Vilka härliga och stämningsfulla bilder du tagit och att hänga amaryllisen i sidenband var en kul idé som jag nog tar efter. Lycka till med pepparkaksbygget, minns att dottern och jag för många år sedan gjorde ett törnrosaslott med torn och tinnar - det var en del pysslande, men resultatet jättefint.
Ha det så gott och varma kramar/
Marita

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken söt snöflinga!

Kram Annica

Kära Stina sa...

Tack för din goa kommentar hos mig! Så fint stilleben - det är det roliga med julen att man kan pyssla så mycket.. Å pepparkakshus har jag aldrig gjort, verkar svårt. Hehe känner igen det där med matglada hundar. Svårt också när man har en stor en som tar sig upp på det mesta..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...