söndag 13 december 2009

Hon kommer med ljus i sin krona...

.... hon kom i alla fall med lite snö! Jag sprang ut och knäppte av några bilder, allt blir så mycket mysigare när marken ligger vit...
Tredje advent.... luciadagen... nu börjar det verkligen närma sig... snart är det julafton! Å, inte en enda julklapp är inhandlad... Usch, denna veckan måste jag ta tag i den biten...
Uteplatsen hann bli lite tillfixad under helgen som jag önskade mig...
Vi hade en liten stomme till en julbock hemma, den klädde jag med mossa... Blev kanske inte en bock direkt... utan kanske mer en mossälg?
Snart vänder det.... snart går vi mot ljusare tider.... än har jag inte börjat längta så våldsamt efter våren, men det brukar ske samtidigt som julgranen åker ut..
Julgranen ja, jag funderar på att ta in den i början på nästa vecka.... Vet att en del ute i bloggvärlden redan har gjort det... så jag blir också lite sugen... Det är ju ingen dum idé, man får ju njuta lite längre av den... och jag vet ju att efter nyår vill jag slänga ut den!
Psss... idag har jag gjort ett nytt försök... Ett litet pepparkakshus har jag bakat och än har det inte rasat eller blivit plundrat... Få se hur länge det varar!
/E.

8 kommentarer:

Mira sa...

Hej!
Fick syn på din blogg via Sv. Inredningsbloggar, kikar in som hastigast. Vilken fin blogg och vad vackra bilder. Jag återkommer o kikar mer senare.

/Mira

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så vackert du har utomhus!!
Hoppas ni haft en skön lussehelg!!

Kramis ♥

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så fint du har det ute och nyfallen snö. Här blir det städning i dag och hoppas med lite pyssel.Kram Theres

Louise sa...

Oh vad du har fixat till det fint och jag gillar er röda ytterdörr!! Så fin!

Vitt är vackert sa...

Så fint du gjort det!!
Hoppas julbordet va gott! Vi har ätit det en gång, å ska påt på Söndag igen... Man blir lätt mätt på det, men första gången är det såå gott!

Hoppas ni hade en fin luciahelg!
Mina julklappar är snart klara :)

Kram E

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad fint du har gjort ute! Jag gillar julälgen ;-) Kan tänka mig att det är fint på kvällen när du tänder lyktorna ute.
Kram

Millygarden sa...

Så fint du har det. håller med om att det är jätteskönt nu när vintern äntligen kommit!

Kram Marina

Inspiration i vitt sa...

Men så fint och välkommnande du har utanför ditt hus, du har gjort såå mysigt. Du undrade över stämpeln på min vintagebok och den har jag köpt här i Kr-Hamn och du kan beställa den här om du vill
http://mazzarin.se/stamplartillbehor-c-62.html?page=5&sort=2a. Mazzarin heter butiken och stämpeln är underbar, ser ut som en gammal Fransk stämpel. Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...