söndag 27 juni 2010

Blommigt

Hoppas att ni alla har haft en härlig midsommarhelg... Vår kunde inte bli bättre... Kan inte minnas när det var så här fint väder på en midsommarafton senast... Det blev en trevlig tillställning med god mat, många skratt och lite tårar... men det får man räkna med, med en skock leksugna busiga barn.
Årets midsommarkransar gjordes av syrenblad och prästkragar... Det är mycket jobb för lite användning... Fattar inte att jag fortsätter... i år var det ju dessutom tre som skulle tillverkas... Pojkarna ville prompt ha midsommarkransar men lik förbenat fick de tvingas på i några ynka minuter så vi kunde knäppa av ett par kort och då ska det tilläggas att det kostade i form av mutor..... Den lilla ville inte ha på sig sin alls och henne var det värre att muta.... Tur att det bara är midsommar en gång om året! :)
Idag har jag sett Linneor för första gången i mitt liv.
Vilken söt liten blomma det är och de doftar helt ljuvligt! /E.

2 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Ja du det har varit en underbar midsommar helg må jag säga. Även jag fick av mig kransen fort..den kliade :) Linneor har jag aldrig sett på riktigt, men jag heter Linnea i andra namn. Kram Pia

Blommiga Karin sa...

Vilka fina kransar och visst kan man ta sig tid att göra det 1 gång om året. Min dotter skulle prompt också ha en det är bara det att det fanns ju inte så många blomster att välja på...=)
Förresten heter hon Linnea i andra namn. Fin blomma och vackert namn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...