fredag 4 juni 2010

Fääärdig!

Underbara sommar!! Visst är det helt ljuvligt ute nu? Jag försöker vara ute så mycket som det är möjligt, när lillan behaga sova rusar jag ut... I trädgården finns det massor att göra.. Igår hann jag med att plantera, rensa lite ogräs och lägga sten runt ett land.

När lillan är vaken blir det inomhus arbete istället...
Igår kväll när barnen sussade för natten blev jag äntligen färdig med badrumsmöblerna... Fyra strykningar färg blev det och så slipning med sandpapper efter det... "Beauty is in the eye of the beholder" textade jag över spegeln.... Skönt att jag är färdig med detta... nu återstår "bara" byrån/skötbordet också... suck! men det får bli en annan gång... för...
Till helgen åker jag och P till Malmö... Vi ska fira en vän som tagit sin examen.... Så det blir hotell för vår del... senast det inträffade var väl för 7 år sedan... då vi förlovade oss... Vi har så klart bott på hotell några gånger under dessa åren, men då har det alltid varit andra med oss... vi har aldrig varit bara vi..
Hoppas det vackra vädret håller i sig över helgen.... och att Malmö-stad bjuder på en hel del shopping! Trevlig helg!/E.

4 kommentarer:

vita drömmar och svarta tassar sa...

Eftersom vi snart ska börja med toaletten,,skulle de vara kul om du visar lite närbilder..jag ser ni har ikeas och de har vi oxå fast ännu äldre och med lite färg blir de ju hel rätt...
Ha en underbar helg med massor med sol..
kram wivi

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad fint det blev i ditt badrum och vad fint du har textat på badrumsskåpet.

Önskar dig en jättetrevlig helg i Malmö!
Kram,
Regina

Vitt är vackert sa...

Men så fiiiint!

Kram Ellinor

Blommiga Karin sa...

Hej!
Jag ser att vi har likadana badrums möbler och att vi gillar loppis fynd båda två:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...