måndag 7 juni 2010

Borta bra..

Hej igen!

Nu är jag och herr P hemma från en underbar helg i Malmö! 6 timmars bilresa tur och retur ger mycket tid för samtal som man inte alltid hinner med i vardagen, att man sedan inte blir avbruten titt som tätt är lyx...

Barnen tillbringade sin helg hos mormor och morfar och även de var mer än nöjda över sin "minisemester"..... Lillan sov borta för första gången och det gick bortsett från lite hosta på natten galant... Det känns skönt att veta att barnen har det minst lika bra där som hemma....

Helgen i Malmö har bestått av mycket shopping.. Mest kläder till barnen men även en hel del saker till lilltjejens rum som jag ska göra iordning i sommar.. Anledningen till att vi styrde kosan mot Malmö var att min vän P tog sin magisterexamen i audiologi.. Det firades med god mat och baluns!

Det är så härligt att ha en vän som P.

Visst vi träffas på tok för sällan och vi pratar i stort sätt aldrig i telefon... Men ändå är allt som vanligt när vi träffas... Vår vänskap är så stark att den behöver inte så mycket näring, den växer ändå.. Det är en bonus i livet att ha en vän som henne!

Titta! Jag har kommit över en Flora bok med burfåglar i... Några bilder hamnade i vårt vardagsrum de resterande kommer att finnas till försäljning i Emakeriet nu på söndag och de kommer även att säljas över Emakeriets blogg inom kort....
Vet ni vad? Nu har jag velat klart när det gäller trädgårdsmöbler! Idag har jag inhandlat dem men bilen var för liten så P får hämta dem med släp i eftermiddag.... Bilder kommer!!
Jisses nu är det nedräkning... Barnen har två dagar kvar på förskolan sedan är det sommarloooov! Galet vad tiden går fort! /E.

7 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

Va skönt det låter att bara sitta och åka bil och prata drömmar med sin andra hälft sådär! Känns ju som man inte ha tid för sånt längre. Vilka fina fågelbilder!! har jag inte sett förr.
Nu när födelsedagar och annat är avklarat har jag tänkt göra en sån där bräda med hotelladress, om du fortfarande är intresserad.

Ha det bra!

Kram Ellinor

fröken knopp sa...

Låter som en jätte härlig helg!!

Så mycket fitn du visar!! O vad fina dina badrumsmöbler blev..Underbart!!

Varma Kramar Elin

Märta sa...

Visst är det skönt att kunna sitta i bilen och samtala. Vi fa ju ofta iväg till våra barnbarn o då får vi samtala om mycket som inte hinns med annars.
Din badrumsmöbel är så fin!
Ha det gott!
Kram! Märta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Härligt med en fin resa och att barnen haft det lika bra. Det betyder mycket för att man själv ska kunna koppla av.

Jaha, då har ni sommarlov nu=) Hoppas att ni har bättre väder än här. Idag är det igenmultet, regn och rusk, hugaligen.

Önskar dig och de dina en riktigt skön helg!
Kram,
Regina

Vitt är vackert sa...

Hej! Hoppas allt är bra!
Du ser i mitt senaste inlägg nu en hotellskylt som är på canvas. De är ju myket lättare än trä och billigare att frakta tänkte jag. Jag är inte jättenöjd med den, skrev för hand och det blir inte lika bra som när jag fuskar med datons hjälp. Men vill du ha den får du gärna ta den. Den är 50 X 20 cm. Annars kan jag göra på Trä också som du hellre vill ha det! Du får säga..

Ha en härlig helg!
Kram Ellinor

Blommiga Karin sa...

Härligt med sådana vänner. Det behövs. Fina bilder du fått tag på.
Lycka till med de nya trädgårdsmöblerna:)

Anonym sa...

Das Design inspiriert von Pandora thomas sabo onlineshop Schmuck kommt aus der Pferdewelt. thomas szabo Man kann sehen und Spur von Reise und thomas sabo armband die gute Zeit verbringen sie in die Welt der Pferde. Egal, thomas sabo glaube liebe hoffnung wie subtil diese Spuren sind, zu verwalten Designern, thomas sabo sie zu bewahren. Sie kennen den Weg, thomas sabo online shop deutschland um sie im Detail auszudrücken, anstatt auf spezifische shape.Inspiration ist der Kern der Pandora, schmuck thomas sabo die nicht einfach zu verallgemeinern. Die meisten Schmuckstücke `s angebote thomas sabo uhren Inspiration kommt aus Pferd, Sporen, Steigbügel Armband mit Anhänger und und so weiter. Aber auch ein Detail aus Steigbügel ermöglicht thomas sabo charm club anhänger Designer völlig verschiedene Dinge, die so perfekt erklärt, dass man kaum finden.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...