måndag 2 augusti 2010

En vitamininjektion!

Det var precis vad jag fick igår!! En riktig vitaminkick! Vi var på utflykt jag, mamma, mina systrar, moster K och hennes man.... Kosan styrdes mot en mysig lada i byn Ivla... Efter att ha vänt och vridit på allt, fikat och sedan vänt och vridit på allt igen for vi nöjda hem.... Med många fynd och fulla av inspiration... På hemvägen blev det även ett lyckat loppis-stopp! Vilken härlig dag!
Skärbrädan var ett av köpen... Ett annat var bakbordet.....Tänk att det var min tur att hitta ett.... och ännu bättre var att det redan var färdigmålat och slitet!
Lyckan var stor när även en sifon hittades...
Idag har jag sprudlat av idéer.... Jag fick så mycket inspiration av gårdagens utflykt så det har pysslats, letats fram rostiga saker från gömmorna, flyttats saker hit och dit och grejats hela dagen... Tror minsann det smittade av sig på P också... I morgon fortsätter vi... Då ska trädgården få sig en omgång... Kanske lite fler trädgårdsland? En portal av armeringsjärn? Ett stenparti? Oj, nu kommer idéerna igen...
/E.

2 kommentarer:

elsamarianne sa...

Vilka fynd du gjorde. Bakbord har jag ett redan, kom jag på...väl undanstoppat nånstans. Visst är det härligt när inspirationen flödar och energin sprudlar. Eller tvärtom...;-)
må så gott önskar elsamarianne

Mitt Måleri sa...

Härliga fynd du har gjort...så fina bilder man blir verkligen inspirerad =)
kram pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...