torsdag 5 augusti 2010

Man tager vad man haver....

.... och har man inget trevåningsfat..... Då får man bygga sig ett själv...
Två tallrikar, två skålar varav en med lock....
....Och simsalabim! Det blev ett trevåningsfat!
Alla mina trädgårdsidéer resulterade i ett land.... Ett litet land blev det... Inte hade jag med i planeringen att det skulle vara så tidskrävande att göra land. Gräva, köra bort gräs, gräva, vända jord, gräva, lägga sten, fylla på med ny jord, plantera... Hua! Tur P rykte in och hjälpte mig lite.... Men fint blev det när det väl blev klart!
Jag som hade planer för fler land..... Det får nog vänta lite... :)
/E.

4 kommentarer:

elsamarianne sa...

Jättesnygg våningsfat! Och så vitt opalin-glas som är mina favoriter.
Fixa nya planteringar. Det är jag på gång med också. I alla fall i planeringstagen...
kram elsamarianne

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Kul med ett personligt fat!

Kram Annica

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var ett häftigt våningsfat och så kan du ha sockerbitar i skålen högst upp. Vad smart för något sådant våningsfat finns inte, vad jag vet (ta patent).

Det är jobbigt att gräva land och rabatter. Alltid när jag ser trädgårdsprogram på TV blir jag så sur för det ser så lätt ut att gräva. Hos mig säger det booiiing när jag sätter ner spaden för det är sten överallt.

Trevlig helg!
Kram,
Regina

Loppisliv sa...

Så fiffig du var där som trollade fram ett trevåningsfat bara så där. Vi grejar hej vilt här hemma också i trädgården, skulle gärna ha ett litet grönsaksland någonstans, men det får vi ta nästa år. Det är mycket jobb med trädgård minsann, men skönt att vara utomhus och fixa lite också denna härliga årstiden. Vilket underbart bakbord du hittade, helt rätt i färg och slitet och allt. Jag letar efter ett liknande jag med, det jag har är lite för nytt...hihi så knasig man är va? Ha det gott nu. Kram Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...