lördag 14 augusti 2010

Första dagen..

Blev uppvaktad med otroligt vackra hortensior av Z igår....

Första dagen som 29-åring har varit helt ok... Det är nog mest min 6-åring som funderar över min höga ålder (!!)...

Igår efter läggningen ropade H på mig och ville säga en sak.... "Du är min bästa mamma i hela världen... Du kommer aldrig vara min dåligaste mamma.. Jag kommer aldrig glömma dig... Jag ska bo här hela livet tills jag dör.. Men DU dör ju lite före mig, du är ju lite större... Jag kommer sakna dig, jag skriver ett brev... Men jag har ju lite saker och så..lite minnen.."
Jag försökte gång på gång inflika att SÅ gammal är jag väl inte (?).... Idag har det blivit en loppistur... och målande... Nu är jag äntligen snart färdig med övervåningen.. Där har golven blivit vita, nu återstår någon strykning till på listerna och lite småfix sedan är det klart! /E.

3 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Grattis till den "höga" åldern..barn är roliga och ärliga men att du är gammal har de nog fått om bakfoten :-) Mitt barnbarn är för gulligt, när jag sa att mormor börjar bli gammal..är ju dock 51!! så sa han klokt och ärligt - Nej du är inte gammal för du har inga skrynklor..jag fick mig ett gott skratt..
Så njut av din ungdom...det blir inte värre med åren, tvärtom :-) Vackra hortensior du fick..
Ha en skön lördagkväll..
kram Anneli

elsamarianne sa...

Glöm inte att ändra i din profil, nu när du lagt till ännu ett år. Men visst är det roligt att fylla år. Vilka vackra blommor.
kram elsamarianne

Skogslyckan sa...

Hög ålder..ha ha..då är väl en annan halvt kremerad då...ler. Barn har så goa kommentarer. Underbart vackra blommor fick du också.
Kram Pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...